Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Nisan 2022 - 20:43 Yorum: 0

Kayserispor, Rizespor maçına hazır

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Çaykur Rizespor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kayserispor, Rizespor maçına hazır

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Çaykur Rizespor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde bugün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan Yukatel Kayserispor tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Geride kalan 32 hafta sonunda 11 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 13 beraberlik alan Kayserispor, toplam 41 puan topladı. Yarın Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu doksan dakikada saat 20.30'da başlayacak ve karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çalacak.

Yukatel Kayserispor'da bu zorlu maçta sakatlığı devam eden Bernard Mensah ve sarı kart cezalısı Olivier Kemen forma giyemeyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber