Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Nisan 2015 - 18:53 Yorum: 0

Kayserispor seri peşinde

Kulüp Basın sözcüsü Pehlivan: "Giresunspor'u mağlup ederek, üst üste 4. galibiyetimizi almak istiyoruz"

Kayserispor seri peşinde

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor, yarın konuk edeceği Giresunspor'u mağlup ederek, üst üste 4. galibiyetini almayı hedefliyor.

Kulüp basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son dönemde iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, Spor Toto Süper Lig hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyledi.

Liglere milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Pehlivan, şöyle devam etti:

"Biz Spor Toto Süper Lig hedefi olan bir takımız. Bu doğrultuda hedefimize ilerliyoruz. Ligin bitmesine 9 hafta kaldı ve liderlik koltuğunda oturuyoruz. Şimdi önümüzde Giresunspor maçı var. İyi gidişatımızı sürdürmeyi arzu ediyoruz. Giresunspor'u mağlup ederek, üst üste 4. galibiyetimizi almak istiyoruz. Takımın morali yerinde. Umarım yarın iyi bir mücadelenin ardından 3 puana ulaşan taraf oluruz."

Pehlivan, Giresunspor maçında taraftarlardan stadı doldurmalarını istedi.

Kayserispor-Giresunspor maçı yarın saat 14.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda başlayacak.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber