Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı16:45 Kastamonu’da fırtına etkili oldu: Binaların çatıları uçtu16:45 Siirt’te 266 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklan...16:35 Osman Zeki Korkmaz: “Rakibin hücumcularının kalecimize en çok yaklaştığı ye...16:35 Bandırmaspor - Tuzlaspor maçının ardından16:35 Alanya sahilinde şiddetli rüzgar denizde dalgalar oluşturdu
Spor 18 Ocak 2019 - 16:53 Yorum: 0

Kayserispor taraftarı stada alınmayacak

Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Antalyaspor-Kayserispor maçı öncesi konuk ekibin taraftarına kötü haber geldi.

Kayserispor taraftarı stada alınmayacak

Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Antalyaspor-Kayserispor maçı öncesi konuk ekibin taraftarına kötü haber geldi. Zorlu mücadele öncesi Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu'nda güvenlik nedeniyle Kayserispor taraftarının maça alınmaması kararı çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın Kayserispor'u ağırlayacak Antalyaspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini beklemeye başlayan kırmızı-beyazlılar ligin ilk maçında deplasmanda rakibine yenilerek sezona kötü başlamıştı.

Karşılaşma "A Grubu Riskli Müsabaka" kapsamında

Zorlu mücadele öncesi toplanan Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan, güvenlik nedeniyle Kayserispor taraftarının maça alınmaması kararı çıktı. Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu bu maçı, "A Grubu Riskli Müsabaka" kapsamında değerlendirdi. Kurul, müsabakanın güvenliği açısından oynanacak maça misafir takım seyircisi ile hem Antalyaspor hem de Kayserispor Passolig kartına sahip olanların alınmaması kararını verdi.

Antalyaspor'da 4 eksik

Ligin ikinci yarısının ilk maçında rakibi karşısında rövanşı almak isteyen kırmızı-beyazlılarda Celustka, Diego ve Bahadır Öztürk, sakatlıkları nedeniyle Yekta Kurtuluş ise kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

2019'un ilk maçını 3 puanla kapatmak istiyor

Antalyaspor, sezonun ilk yarısında 27 puan toplayıp spor otoritelerinin takdirini toplamıştı. Başarılı grafiğini ikinci yarıda da devam ettirmek isteyen kırmızı-beyazlılar, 2019 yılının ilk maçını 3 puanla kapatmak istiyor. Antalya Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak olan maça Antalyaspor taraftarlarının büyük ilgi göstereceği bekleniyor. Zorlu maçta Özgür Yankaya düdük çalacak. Hakem Özgür Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Mehmet Kısa yapacak.

Kayserispor taraftarı stada alınmayacak

Kayserispor taraftarı stada alınmayacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber