Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Kayserispor'a moral ziyareti

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor'un, bu hafta deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı öncesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, futbolculara moral ziyaretinde bulundu.Kadir...

Kayserispor'a moral ziyareti

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor'un, bu hafta deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı öncesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Kadir Has Tesisleri'ndeki ziyarette Mustafa Çelik'e, Kayserispor Onursal Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da eşlik etti. 

Ziyarette Çelik, Özhaseki ve Çolakbayrakdar'ı genel menajer Süleyman Hurma ile teknik direktör Cüneyt Dumlupınar karşıladı.

Burada futbolculara hitap eden Özhaseki, takımın çok iyi bir sezon geçirdiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bundan iki ay kadar önce yaptığımız bir toplantıda takımın arkasında olduğumuzu söylemiş ve her türlü desteği sağlayacağımızı ifade etmiştik. O günden sonra oluşturulan yeni yönetimle birlikte bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Şehir takımına sahip çıkmaya başladı, takım da iyi bir sezon geçiriyor. Bu takım bu lige lüks. Şu anda Süper Lig'de oynayacak bir takım ve kadro var. Bu nedenle sezon sonuna kalmadan Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceğimizi ümit ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de Kayserispor'un iyi bir takım olduğunu belirterek, "Bu takımın şampiyon olacağından şüphemiz yok. Biz şehrin yöneticileri olarak her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Takım Kaptanı Abdullah Durak ise  ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, "Maça çıktığımızda sizi tribünde görünce moralimiz ve motivasyonumuz bir kat daha artıyor. İnşallah biz de bize güvenenleri mahcup etmeyecek ve bu takımı Süper Lig'e çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber