Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Kayserispor'da Denizlispor mesaisi

Teknik direktör Dumlupınar: "Denizlispor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu maçtan galip ayrılarak, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz"

Kayserispor'da Denizlispor mesaisi

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor, hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirildi. 

Dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor ile yapılan çeyrek final ilk maçında forma giyen oyuncular, koşunun ardından idmanı tamamladı, diğer futbolcular ise yarı alanda topla çalıştı.

İdman, sakatlıkları süren Cemil Adıcan ve Barış Özbek ve Serdar Kurtuluş'dan yoksun gerçekleştirildi.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamada bulunan Dumlupınar, Medicana Sivasspor maçında iyi futbol ortaya koyduklarını söyleyerek, "Sivasspor maçını kazanmak istiyorduk, elimizden gelen mücadeleyi yaptık. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk ama olmadı" diye konuştu.

Ligde Denizlispor ile yapacakları maçtan galip ayrılarak, iyi gidişatlarını sürdürmeyi arzu ettiklerini ifade eden Dumlupınar, şunları kaydetti:

"Şimdi takım olarak hafta sonu ligde yapacağımız Denizlispor maçına odaklandık. Denizlispor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu maçtan galip ayrılarak, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Milli maç arasına moralli girmeyi hedefliyoruz." 

Kayserispor, Denizlispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek idmanla sürdürecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber