Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Eylül 2014 - 12:48 Yorum: 0

Kayserispor'da mağlubiyet üzüntüsü

Kulüp basın sözcüsü Ortaköylüoğlu: "Galibiyet hedefiyle gittiğimiz bir karşılaşmaydı ancak bunu başaramadık"

Kayserispor'da mağlubiyet üzüntüsü

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, deplasmanda 2-1 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Galibiyet hedefiyle gittiğimiz bir karşılaşmaydı ancak bunu başaramadık" dedi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk üç haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.

Manisa'ya mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini ancak sahadan mağlup ayrıldıklarını belirten Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Galibiyet hedefiyle gittiğimiz bir karşılaşmaydı ancak bunu başaramadık. Karşılaşmaya iyi başlamıştık. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladık. Ancak ikinci devre yediğimiz 2 golle maçı mağlup tamamladık. Daha ligin başındayız. İlerleyen haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceğimizi düşünüyorum. Kayserispor olarak hedefimiz PTT 1. Lig şampiyonu olarak Spor Toto Süper Lig'e çıkmak. Hedefimizden bir sapma yok. Bunu başaracağımızı düşünüyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber