Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Ağustos 2020 - 23:23 Yorum: 0

Kayserispor’da Prosenecki gitti, Lung kaldı

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kaleci Silviu Lung ile anlaşma sağladıklarını, Teknik Direktör Robert Prosinecki ile de yolları ayırdıklarını...

Kayserispor’da Prosenecki gitti, Lung kaldı

Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kaleci Silviu Lung ile anlaşma sağladıklarını, Teknik Direktör Robert Prosinecki ile de yolları ayırdıklarını duyurdu.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Teknik Direktör Robert Prosinecki'nin yeni sezonda takımın başında olmayacağını, kaleci Lung ile yeniden anlaştıklarını açıkladı. Gözbaşı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin gözü ondaydı, o bizde kaldı. Kalemiz emin ellerde. Kayserispor'umuzda. Bu arada çok değerli hocamız Prosinecki ile anlaşma süremiz doldu. Kendisini duruşuyla, özverisiyle hiçbir zaman unutmayacağız. Belki bir gün yine yollarımız kesişir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber