Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Ekim 2014 - 17:43 Yorum: 0

Kayserispor'da tur sevinci

Kulübün basın sözcüsü Ortaköylüoğlu: "Gölbaşıspor'u eleyerek, kupada gruplara kaldığımız için çok mutluyuz"

Kayserispor'da tur sevinci

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor'da, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Gölbaşıspor'u eleyerek, gruplara kalmanın sevinci yaşanıyor.

Kulübün basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda normal süresi berabere biten maçta Gölbaşıspor'u seri penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek, gruplara kaldıklarını hatırlattı.

Zorlu bir maçın ardından gruplara kalmayı başardıklarını dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:

"Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda kupaya başladık. Deplasmanda oynadığımız Gölbaşı maçına lig dolayısıyla bazı oyuncularımızı götürmedik. Bu karşılaşmada forma giyen oyuncular da ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydu. Zor bir maç oldu. Gölbaşıspor'u eleyerek, kupada gruplara kaldığımız için çok mutluyuz. Tur için teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Umarım grupta da başarılı sonuçlara imza atarız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber