Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ekim 2017 - 13:28 Yorum: 0

Kayserispor’dan taraftara destek çağrısı

Kayserisporlu futbolcular çektikleri video ile sarı-kırmızılı taraftarları, Atiker Konyaspor ile oynanacak olan maçta tribündeki yerleri almaları ve destek...

Kayserispor’dan taraftara destek çağrısı

Kayserisporlu futbolcular çektikleri video ile sarı-kırmızılı taraftarları, Atiker Konyaspor ile oynanacak olan maçta tribündeki yerleri almaları ve destek vermeleri için çağrıda bulundu.

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 9. haftasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Atiker Konyaspor'u ağırlayacak olan Kayserispor'da maçın hazırlıkları devam ediyor. Kayserisporlu futbolcular Kadir Has Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde çekilen videoda, sarı-kırmızılı taraftarlara çağrıda bulundu. Futbolcular, Kayseri'de oynanacak olan önemli karşılaşmada taraftarların tribündeki yerini alarak destek vermeleri çağrısında bulundu.

Kayserispor’dan taraftara destek çağrısı

Kayserispor’dan taraftara destek çağrısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber