Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:53 Yorum: 0

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci Oldu

5174 sayılı TOBB Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereğince Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan seçimin ardından KAYSO...

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci Oldu

5174 sayılı TOBB Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereğince Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan seçimin ardından KAYSO Yönetim Kurulu Başkanlığına Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Büyüksimitci seçildi. Büyüksimitci'den boşalan Başkan Yardımcılığı görevine Abdullah Oğuzbaş, Sayman Üyeliği görevine ise Orhan Saki seçildi.

Seçimin ardından Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Öncelikle Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma bana bu görevi layık gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, yaklaşık 12 yıldır birlikte görev yaptığımız Mustafa Boydak Başkanımıza Odamıza verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Bundan sonrada birlik beraberlik içerisinde sanayicilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Devraldıkları bayrağı daha da yukarılara taşıma gayretinde olacaklarını açıklayan Başkan Büyüksimitci, "Bundan sonra hızımızı daha da artırarak yolumuza devam edeceğiz. Hizmet kalitemizi yükselterek Kayseri'ye ve Türkiye'ye hizmet etme gayretinde olacağız. Bunu da Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla hep birlikte başaracağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber