Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

KAYSO yönetim kurulu, Başkan Çelik'i ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak ve yönetim kurulu üyeleri ile KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı...

KAYSO yönetim kurulu, Başkan Çelik'i ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak ve yönetim kurulu üyeleri ile KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.    

Boydak, ziyarette, Çelik'in görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden en ufak endişelerinin olmadığını söyledi.    

İş dünyası olarak her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirten Boydak, "Bu onurlu göreve seçilmenizden dolayı şahsım, meclis başkanım ve tüm KAYSO adına tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. Hem içimizden biri olmanız hem de gerek siyasi partilerde gerekse meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve vakıflarda çok uzun yıllardan beri şehrimize hizmet etmiş olmanızdan dolayı sizi yakinen tanıyoruz. Bu yeni süreçte de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüteceğinizden en ufak endişemiz yok. Biz iş dünyası olarak her  türlü iş birliğine hazırız" diye konuştu.                  

- "Bayrağı daha yukarı taşıyacaksınız"

Çelik'in, Başkan Mehmet Özhaseki'den aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inandığını vurgulayan Boydak, "Sağ olsunlar, Özhaseki Başkan şehrimizi güzel bir yere getirdi. Sizin de ondan aldığınız bayrağı birlik beraberlik içerisinde daha da yukarılara taşıyacağınıza inanıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.    

- "Özhaseki başkan itibarlı belediye bıraktı"   

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Mehmet Özhaseki'nin itibarlı bir belediye bıraktığına söyledi.

Özhaseki'nin 20 yıllık görevi süresince belediyenin hem şehirde hem de Ankara nezdinde en üst seviyede itibar gördüğünü kaydeden Çelik, "Bahsettiğiniz gibi 20 yıl bu şehri yöneten Özhaseki başkanım iyi bir belediye bıraktı. Belediyenin imkanları çok iyi, fiziki şartları, kaynakları, kaynak oluşturma metotları çok iyi, bunlar için çok teşekkür ediyoruz. Ancak hepsinden önemlisi itibarlı bir belediye bıraktı. Hem Kayseri'de kamu kurum ve kuruluşları içerisinde hem de Ankara'da nereye giderseniz gidin Kayseri Büyükşehir Belediyesi deyince en üst seviyede itibarı gören bir belediye bıraktı. Biz de bu itibarı daha yukarılara taşımak için çalışacağız" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber