Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 11:43 Yorum: 0

KAYSO’dan Vali Kamçıya Ziyaret

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis...

KAYSO’dan Vali Kamçıya Ziyaret

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanından oluşan heyet Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali kamçı Meclis Başkanımız Abidin Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitci'ye hayırlı olsun dileklerini iletirken, başarılı bir çalışma dönemi diledi.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise, devraldıkları bayrağı daha yukarılara taşıma gayretinde olacaklarını belirterek, "Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte üyelerimize ve Kayseri sanayisine daha iyi hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sayın Valimizin önderliğinde şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde olarak, el birliği ile şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

KAYSO’dan Vali Kamçıya Ziyaret

KAYSO’dan Vali Kamçıya Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber