Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Aralık 2018 - 23:13 Yorum: 0

Kayyum atanan fabrikanın 5 yetkilisi gözaltına alındı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan fabrikanın sahipleri ve yetkililerinin...

Kayyum atanan fabrikanın 5 yetkilisi gözaltına alındı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan fabrikanın sahipleri ve yetkililerinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Çerkezköy ilçesindeki bir fabrikaya örgütle irtibatı olduğu gerekçesiyle kayyum atandı. Soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, şirket yetkilileri ve sahiplerinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan Ö.E. savcılık kararı ile serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen S.S. ve T.S. tutuklanırken, H.S. ve M.M.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında firari durumda olan Ü.G.S.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber