Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Aralık 2014 - 13:48 Yorum: 0

Kaza selfiesi

BURSA (AA) - Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Uludağ Timsahlar Gençlik Spor Kulübü kafilesini taşıyan otobüs, iki araca çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan...

Kaza selfiesi

BURSA (AA) - Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Uludağ Timsahlar Gençlik Spor Kulübü kafilesini taşıyan otobüs, iki araca çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, Necat Yıldız idaresindeki 16 NP 406 plakalı otobüs, İnegöl-Bursa karayolu İnegöl girişinde önce Celal Abanoz'un kullandığı 16 JVK 28 plakalı kamyona, daha sonra Ekrem Altay yönetimindeki 10 PE 846 plakalı kamyona çarptı.

Yoğun sis nedeniyle otobüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi nedeniyle oluştuğu bildirilen kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Otobüstekilerin, Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Uludağ Timsahlar Gençlik Spor Kulübü oyuncuları olduğu ve yarın deplasmandaki Antalyaspor maçı için bu kente hareket ettiği öğrenildi.

Kaza sonrası oyuncular, hasar oluşan otobüsün önünde öz çekim (selfie) yaptı.

ETİKETLER: trafik kazası
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber