Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mart 2017 - 20:08 Yorum: 0

Kaza yapan İranlı turistler Sorgun Çamlığını yakıyordu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde İranlı 2 turist, Sorgun Çamlığı'nda spor otomobil ile kaza yaptı.

Kaza yapan İranlı turistler Sorgun Çamlığını yakıyordu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde İranlı 2 turist, Sorgun Çamlığı'nda spor otomobil ile kaza yaptı. Kazanın ardından yanmaya başlayan araç Sorgun Çamlığı'nda küçük çapta orman yangınına sebep oldu. Yaralı turistler ise hastaneye kaldırıldı.

Kumköy'de bulunan 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan Soheyl Jafargholızadehkeshmeshtappeh ve Askar Khohstarkıb Lıvarı isimli İranlılar, Sorgun Mahallesi'nde bulunan Sorgun Çamlığı'nda dün gece seyir halindeyken virajı alamayarak önce kum tepesine, ardından da çam ağacının gövdesine çarptı. Soheyl'in kullandığı 97D73410 plakalı lüks spor otomobilin parçaları etrafa saçılırken, araç bir anda alev aldı. Araçtan yayılan alevler ormanlık alanda çalılıklara ve çam ağaçlarına sıçrarken, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ormana ve araca müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü.

Tamamen yanan araçtan çıkarılan İranlı turistler ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılırken, aracı kullanan Soheyl'in durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesi bulunan İranlının yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Öte yandan, İranlıların tatil yaptıkları otelde aşırı derecede alkol alarak sarhoş oldukları ve diğer müşterileri rahatsız ettikleri için otel görevlileriyle tartıştıkları, tartışmanın ardından araçlarına binerek otelden ayrıldıkları bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber