Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Ağustos 2016 - 13:53 Yorum: 0

Kaza yapan motosiklet çalıntı çıktı

Kaza, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi Gar İç Kavşak'ta meydana geldi.

Kaza yapan motosiklet çalıntı çıktı

Samsun'da kaza yapan motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Kaza, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi Gar İç Kavşak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalıntı olduğu iddia edilen 55 AGP 57 plakalı motosikletle yolculuk yapan O.İ.(19) ile Ş.M. (24), bir otomobile çarptı. Çarptıkları araç sürücüsü, kazada hafif yaralanan O.İ. ve Ş.M.'yi kendi otomobiliyle Gazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polis ekiplerinin araştırmaları sonucunda motosikletin Saitbey Mahallesi'nden çalıntı olduğu belirlendi. Hastanede tedavileri tamamlanan O.İ. ve Ş.M., Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından "hırsızlık" suçundan gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularında motosikleti bir arkadaşlarından 350 liraya satın aldıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber