Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 16:58 Yorum: 0

Kazada hayatını kaybeden 4 genç son yolculuklarına uğurlandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden dört arkadaşın cenazeleri toprağa...

Kazada hayatını kaybeden 4 genç son yolculuklarına uğurlandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden dört arkadaşın cenazeleri toprağa verildi.

Nazilli-Aydın karayolu İsabeyli Kavşağında Aydın Kabak yönetimindeki 09 NY 785 plakalı otomobilin aynı yönde seyir halinde bulunan Sefa Öncül'ün kullandığı 20 D 1973 plakalı tıra arkadan çarpması sonucu sürücü Aydın Kabak ile araçta bulunan arkadaşları Oğuzhan Uslu, İbrahim Göğebakan, ve Mustafa Yarkın Kaya hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden dört genç için farklı camilerde cenaze töreni düzenlendi. Oğuzhan Uslu ve Aydın Kabak'ın cenazeleri merkez Kocacami, İbrahim Göğebakan'ın cenazesi Hamidiye Mahalle Camisi ve Mustafa Yarkın Kaya'nın cenazesi ise Yeni Bahar Camisinde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Dört kader arkadaşının cenazelerine AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz başta olmak üzere AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ile yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda vatandaş, esnaf ve aile yakınları katıldı. Milletvekili Öz, acı olayın Nazilli başta olmak üzere Aydın halkını çok üzdüğünü ifade ederek tarik kurallarına uyulması yönünde dileklerde bulundu.

Kazada hayatını kaybeden 4 genç son yolculuklarına uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden 4 genç son yolculuklarına uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber