Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Kasım 2021 - 12:03 Yorum: 0

Kazada ölen başkana son görev, cem evinde cenaze namazı kılındı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Sivas'ın İmranlı ilçesi Belediye Başkanı Murat Açıl için İmranlı Cem Evinde cenaze namazı kılındı.

Kazada ölen başkana son görev, cem evinde cenaze namazı kılındı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Sivas'ın İmranlı ilçesi Belediye Başkanı Murat Açıl için İmranlı Cem Evinde cenaze namazı kılındı. Namazı Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ünal Karataş kıldırdı.

Sivas'ın İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl geçtiğimiz gün İmranlı yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Açıl için bugün belediye binası önünde düzenlenecek tören öncesi İmranlı Cem Evinde cenaze namazı kılındı. Namazda Açıl'ın tabutu Türk bayrağına sarılı olarak hazır bulundu. Namazı Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ünal Karataş kıldırdı. Cenaze namazına CHP Yenel Yönetimlerden Sorulu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, belediye başkanları ve bürokratlar, yakınları ve İmranlı halkı katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber