Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Ekim 2016 - 14:23 Yorum: 0

Kazada ölen milli antrenör ve abisi son yolculuğuna uğurlandı

ÇANKIRI (İHA) – Trafik kazasında hayatını kaybeden Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten ve abisi Mustafa Çöpten...

Kazada ölen milli antrenör ve abisi son yolculuğuna uğurlandı

ÇANKIRI (İHA) – Trafik kazasında hayatını kaybeden Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten ve abisi Mustafa Çöpten Çankırı'da son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazı sonrası Yeni Köy Camii'nde kılınan cenaze namazına, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, spor camiası, STK ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tabutları yan yana koyulan Çöpten kardeşler helallik alınmasının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Dün, Ankara'dan Çankırı istikametine gitmekte olan Selahattin Çöpten yönetimindeki 18 DA 106 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Baykuş Boğazı Mevkii'nde yoldan çıkmış, kazada Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten ile abisi Mustafa Çöpten olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber