Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Temmuz 2018 - 15:12 Yorum: 0

Kazada ölen minik Arda’nın yakını: “Hayat doluydu”

Tekirdağ Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybedenlerin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri devam ederken, yakınları gazetecilere konuştu.

Kazada ölen minik Arda’nın yakını: “Hayat doluydu”

Tekirdağ Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybedenlerin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri devam ederken, yakınları gazetecilere konuştu. Kazada hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in yakını, "Hayat doluydu" dedi.

Tekirdağ Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları İstanbul Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri teslim almak için bekliyor. Acılı cenaze yakınları, yaşanan kaza sonrası konuştu. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel ve Hakan Sel'in yakını Tolga Coşkun, baba ve oğlun akrabalarını ziyarete gittiklerini ifade ederek, Oğuz Arda'nın futbolu çok sevdiğini söyledi. Coşkun, "Güzel futbol oynardı. 9 yaşında çocuktu, ne diyebiliriz. Hayat doluydu" dedi.

Kartal çiftinin bir yakını ise, "Yağmur yağmış, trenden önce kimse de geçmemiş. Makinisti uyarmış olsalar böyle bir şey olmayacaktı. Dün tren kazası olduğunun haberini aldık. Takibe aldık olayı. Eşim gitmek istediğini söyledi kaza yerine" diye konuştu.

Öte yandan cenazelerin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İki kız kardeşin cenazesi de adli tıpa getirildi

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Özge Nur Dikmen ve Gülce Dikmen adlı kız kardeşlerin cenazeleri de Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Dikmen kardeşlerin bir yakını, kazadan sonra sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşarak iki kardeşe ulaşamadıklarını söylemişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber