Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Kazada yaralanan 33 kişiden 24’ünün tedavisi sürüyor

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kamyon ile fıstık tarlasından dönen tarım işçilerinin içinde bulunduğu traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen...

Kazada yaralanan 33 kişiden 24’ünün tedavisi sürüyor

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kamyon ile fıstık tarlasından dönen tarım işçilerinin içinde bulunduğu traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 33 kişiden 9'u tedavilerinin ardından taburcu edilirken 24 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Birecik ilçesi girişinde meydana gelmişti. Şanlıurfa istikametinden Birecik ilçesine gitmekte olan 63 FE 138 plakalı kamyonun, aynı yöne giden ve tarım işçilerini taşıyan 63 LC 067 plakalı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 33 kişiden 9'u tabucu edilirken 24 kişinin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. Yaralılardan 5'i Birecik Devlet Hastanesinde 19'u ise Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelerde tedavi görüyor.

Aynı kazada 14 yaşındaki Ahmet Demir ise hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber