Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 16 Ekim 2016 - 21:53 Yorum: 0

Kazak, "Yüksek tempolu maç oynadık"

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Akhisar Belediyespor maçında yüksek tempoda oynadıklarını söyledi.

Kazak, 'Yüksek tempolu maç oynadık'

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Akhisar Belediyespor maçında yüksek tempoda oynadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, "10 kişi kaldıktan sonra dahi futbolcularımız çok ciddi bir mücadele ortaya koydular. Sadece mücadele değil, pozisyonlar da vardı. Yapmamız gereken sadece topu çizgiden geçirmekti ama onu yapamadık. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendireceğiz. Ciddi istatistikler var ama olmadı. İnşallah bir sonraki maça kazanacağız" dedi.

Kazak, fikstürdeki Galatasaray, Rize ve Beşiktaş maçlarıyla ilgili gelen soruya ise, "Bakıldığında her maç zor. Normal dediğimiz maçlarda gol atamadık. Önümüzdeki maçlarda gol atıp iyi sonuçlar almaya çalışacağız" şeklinde yanıt verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber