Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ekim 2016 - 13:38 Yorum: 0

Kazanım Değerlendirme Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere hediyeleri verildi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan "Emek de Bizim Başarı da Bizim" projesi kapsamında gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme...

Kazanım Değerlendirme Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere hediyeleri verildi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan "Emek de Bizim Başarı da Bizim" projesi kapsamında gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda ilk üçe giren öğrencilere hediyeleri ve velilere ise teşekkür belgeleri takdim edildi.

4 Ekim 2016 tarihinde 270 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen sınav, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Sınavda başarılı olan öğrencilere ve velilerine hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdür Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Özkan Can ve okul müdürleri verdi. Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci; "Başarının tesadüf olmadığını, öğretmenlerin özverili gayretleri, öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve velilerin destekleriyle bu başarının elde edildiğini ve ümit ediyorum ki bu başarı diğer öğrencilerimize de örnek olur, okulumuzdaki başarılı öğrenci sayısını artırırız" diye konuştu.

Ekinci, sınavda dereceye giren öğrencileri ise; birinci Nagihan Kutlu (Atatürk Ortaokulu), ikinci Sıla Köroğlu (Atatürk Ortaokulu), üçüncüsü İffet Nur Ağdağ (Atatürk Ortaokulu), Ömer Faruk Ekinci (Atatürk Ortaokulu) ve Şevval Esgi (Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu) şeklinde açıklayarak, "Başarı gösteren öğrencilere, emek veren öğretmenlerimize ve çocuklarına destek olan velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber