Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ocak 2015 - 15:38 Yorum: 0

Kazazede Adanaspor taraftarına ziyaret

Futbolcular, taraftara imzalı forma hediye etti

Kazazede Adanaspor taraftarına ziyaret

ADANA (AA) - Makedonya’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan taraftarı Adanasporlu futbolcu ve teknik heyet ziyaret etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, tedavisi Adana’da devam eden Adanaspor taraftarı Doğuş Sankır’ı, kaptan Merthan Açıl, Tiago ve Altyapı sorumlusu Eyüp Arın evinde ziyaret etti. Futbolcular, Sankır'a imzalı forma hediye etti.

Altyapı sorumlusu Arın, Doğuş’un Adanaspor’u çok sevdiğini, trafik kazası sonucu yaralandığını ve tedavi sürecinin Adana’da devam edeceğini kaydetti. Kaptan Açıl, Doğuş’a moral verirken onu maçlarda görmek istediğini ifade ederken, golcü oyuncu Tiago taraftarların kendisini gördüğünde büyük sevgi gösterisinde bulunduğunu belirterek, herkese teşekkür etti

Sankır ise Adanaspor’u çok sevdiğini ve tedavi süresince maçları televizyondan izlediğini kaydetti.

Ziyaret için Arın ve futbolculara teşekkür eden Sankır, "İnanıyorum ki turuncu-beyazlı takım hedefine ulaşacaktır. Tiago ve Merthan’ı görmek çok ayrı bir mutluluk oldu. Maçları tribünden izlemek istiyorum. Şanlıurfa maçında şimdiden başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber