Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ağustos 2017 - 17:08 Yorum: 0

Kazdağları Karadeniz ezgileriyle buluştu

Balıkesir'in Edremit ilçesi 13. Kazdağı Karadenizliler Yayla Şenliklerine ev sahipliği yaptı.

Kazdağları Karadeniz ezgileriyle buluştu

Balıkesir'in Edremit ilçesi 13. Kazdağı Karadenizliler Yayla Şenliklerine ev sahipliği yaptı. Ege'nin başladığı yer Kazdağları, gün boyunca Karadeniz ezgilerine ev sahipliği yaptı.

Edremit Körfez Karadenizliler Derneği tarafından organize edilen 13. Kazdağı Karadenizliler Yayla Şenlikleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kuzey Ege bölgesinde yaşayan binlerce Karadenizli Kazdağları'nın talim alanı mevkiinde sabah saatlerinde buluştu. Talim alanına kurulan sahnede gün boyunca Karadeniz ezgileri ve türküleri Kazdağları'na yayıldı. Şenliğe AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Yusuf Şahintürk yayla şenliğine katılan ve destek veren herkese teşekkür etti. Şenlik boyunca Karadeniz'in sevilen sanatçıları ve halk oyunları ekipleri sahne aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber