Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

KBÜ Senato Toplantısı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Senatosu, Rektör Prof. Dr. Refik Polat başkalığında ilk toplantısını yaptı. Rektörlük binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Polat,...

KBÜ Senato Toplantısı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Senatosu, Rektör Prof. Dr. Refik Polat başkalığında ilk toplantısını yaptı. 

Rektörlük binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Polat, 7 yıl önce kurulan üniversitenin hatırı sayılır ölçüde gelişme gösterdiğini söyledi. 

Türkiye'de bir çok ilklere imza attıklarını belirten Polat, "Saygın üniversiteler arasına girdik. Bizim bu bayrak yarışını, 7 yılda göstermiş olduğu gelişmeyi üstüne daha nitelikli işler koyarak devam ettirmeliyiz. Hepimizin yerine getirmesi gereken önemli bir görevdir. Her üniversitenin öne çıkan bazı özellikleri var. Yeni atandığım görevimde üniversitemizi daha ilerilere götürmek için çalışacağız" dedi. 

Gelecekte söz sahibi olacak gençleri yetiştirmeyi amaç edindiklerini vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

"Biz yeni bir neslin tohumlarını ekiyoruz. Torunlarımıza yön verecek evlatlar yetiştiriyoruz. İleride açıklayacağım çok güzel projelerle Türkiye'nin yine ilklerini gerçekleştireceğiz ve ülkemizde kendi alanında Türkiye'nin en nitelikli öğrencilerini yetiştireceğiz. Saygınlığı olan, şeffaf, toplumun her kesimine açık, öğrenci odaklı, fiziksel altyapısını tamamlamış, akademik idari personelimiz ve öğrencilerimizin sosyal yaşam standardını yükseltmiş bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber