Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

KBÜ'den kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Robot Kulübü üyeleri, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan KBÜ Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raif...

KBÜ'den kısa kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Robot Kulübü üyeleri, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş'i ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan KBÜ Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raif Bayır, Uluslararası ODTÜ Robot Günleri'ne 4 farklı kategoride katıldıklarını belirterek, "Sumo robot kategorisinde 'Sakin' isimli robotumuz birinci oldu. Çizgi izleyen robot kategorisinde 'Karot Efta' adlı robotumuz 10. oldu. Güzel sonuçlar aldık" dedi. 

Güneş ise elde edilen başarıda emeği geçenleri kutlayarak, şöyle konuştu:

 "Böyle kaliteli bir organizasyonda üniversitemize bir birincilik getirip ve diğer dallarda sayılı robotlar arasına girerek bizleri onurlandırdınız. Sizler sadece ülkemizde değil, yurt dışında da başarıya imza atmış önemli bir topluluk ve mekanizması çok iyi işleyen bir takımsınız. Takım ruhu, bilgi beceri ve ustalığınızı ortaya çıkıp bir de başarıya inandığınız zaman başarılar kaçınılmaz oluyor."

-"Kariyer Yolculuğu" Programı

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ)  "Kariyer Yolculuğu" Programı başladı. 

KBÜ İşletme Kulübü tarafından Hamit Çepni Konferans Salonu'nda düzenlenen program iki gün sürecek.  

Programın ilk gününde Karabük Demir Çelik Fabrikaları İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Gürsoy, fabrikayı ve insan kaynaklarını anlatan bir sunum yaptı.

Daha sonra Gürsoy'a, teşekkür belgesi takdim edildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber