Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

KCETAŞ'ta görev değişikliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ (KCETAŞ) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik getirildi.Yüzde 51 hissesi Büyükşehir Belediyesi'ne ait...

KCETAŞ'ta görev değişikliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ (KCETAŞ) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik getirildi.

Yüzde 51 hissesi Büyükşehir Belediyesi'ne ait KCETAŞ'ın, 86. genel kurulu, şirketin konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Divan başkanlığına seçilen eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve KCETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özhaseki, Türkiye'nin ilk özel şirketini büyük zorluklar içinde bu günlere getirdiklerini ifade etti.

700 bin aboneye ulaştıklarını belirten Özhaseki, kesintisiz hizmet vermek için çağın en modern sistemini şirkette uyguladıklarını vurguladı.

Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Çelik de Özhaseki'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, şirketi daha ileri seviyeye taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Öte yandan, KCTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Hidayet Atasoy Kayseri Elektrik Perakende AŞ Genel Müdürlüğü'ne getirildi.

KCETAŞ Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Müdür Yardımcısı Şevki Özkan vekalet edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber