Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Yerel 04 Nisan 2020 - 16:38 Yorum: 0

Kdz. Ereğli Belediyesi 45 bin haneye sağlık seti dağıtıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından hazırlanan sağlık setinin 31 mahallede 45 bin haneye dağıtımına başlandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi 45 bin haneye sağlık seti dağıtıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından hazırlanan sağlık setinin 31 mahallede 45 bin haneye dağıtımına başlandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında 45 bin haneye dağıtılmak üzere içerisinde 4 adet maske, 2 adet sabun, el dezenfektanı ve bilgilendirici broşürlerin yer aldığı bir sağlık seti hazırladı. Yaklaşık bir hafta süren hazırlıkların ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 31 mahallede 45 bin haneye dağıtımın gerçekleşeceğini söyledi. Sağlık setinin tanıtımı için düzenlenen törende konuşan Başkan Posbıyık ilçede korona virüs salgınını en az hasarla atlatmak için her türlü tedbiri aldıklarını dile getirdi. Başkan Posbıyık düzenlenen törende yaptığı konuşmasında "Öncelikle bir aş evi kurduk. İnsanları hiç rencide etmeden sefer tasları ile kapı aralarından kendilerini göstermeden teslim ettik. Ereğli'de bir tek kişinin dahi aç kalmasına gönlümüz razı olmaz. Bir kez daha çağrıda bulunuyorum; Yemek ihtiyacı olan, genç yaşlı, işten atılan, ekmeksiz kalan herkese Ereğli Belediyesi yemek dağıtmaya muktedirdir. Cumhuriyet Halk Evleri'nde dikiş nakış kursu için makinelerimiz vardı. Bunlarla maske üretimine başladık. 200 bine yakın maske ürettik.

Arıtma tesislerimizde yeni bir tesis kurduk. Musluklarla bir anda 30 kişilik dolum yapabilecek şekilde sistemi kurduk. Arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Açık söylüyorum, Ereğli'de kimse mağdur olmayacak. Kimse aç kalmayacak. Kimse maskesiz kalmayacak. Bu çantalara sağlık seti diyoruz. 45 bin daire var Ereğli'de. Her çantanın içinde her daire için 4 maske, 1 şişe el dezenfektanı, 2 el sabunu, teknik bilgilerle donatılmış metnimiz yer alıyor" dedi.

Başkan Posbıyık eşi Neriman Posbıyık ile birlikte hazırlanan paketleri araçlara yüklettirerek dağıtılmak üzere mahallelere uğurladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi 45 bin haneye sağlık seti dağıtıyor

Kdz. Ereğli Belediyesi 45 bin haneye sağlık seti dağıtıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber