Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Yerel 23 Eylül 2020 - 18:43 Yorum: 0

Kdz. Ereğli Belediyesi Bölücek’te çalışmalarını sürdürüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bölücek Mahallesi'ni ziyaret ederek yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Bölücek’te çalışmalarını sürdürüyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bölücek Mahallesi'ni ziyaret ederek yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde denetlemek üzere Göktepe, Hamzafakılı ve Topçalı Mahallesi'nden sonra Bölücek Mahallesi'ni ziyaret etti.

Bölücek Mahalle Muhtarı İsmail şişman tarafından karşılanan Başkan Posbıyık, menfez ve yaya kaldırımı çalışmalarını yerinde takip etti. Bölücek Mahalle Muhtarı İsmail Şişman, Başkan Posbıyık'a güvenerek 2010 yılında Kdz. Ereğli Belediyesi'ne bağlandıklarını belirterek, "2010 yılında Bölücek'in fotoğrafını değiştireceğimizi söyleyerek başkanımıza da güvenerek Ereğli Belediyesi'ne bağlandık. O günden beri başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı ve mahallemizin ağır sorunlarını bir bir çözdü. Şimdi de menfez ve yaya kaldırımı yapılıyor. Başkanımıza Bölücek halkı olarak minnettarız" dedi.

"Bölücek halkına hayırlı olsun"

Başkan Halil Posbıyık, Bölücek Mahallesi'nin bugüne kadar bir çok sorununu çözdüklerini belirterek, şunları söyledi:"Bölücek Pınar Sokak'ta 2 nolu sanayiye bağlanan ara sokakta geçit yoktu. Yukarıdan gelen sular menfez olmadığı için taşkınlık yapıyordu ve buraları sel basıyordu. Pınar Sokak'tan gelmek isteyen vatandaşlar bu yolu kullanamıyorlardı. 700 metre ileriden dolaşmak suretiyle ana yola ulaşıyordu. 120 metre uzunluğunda büyük bir menfez yapımına başladık. Muhtarımız, azalarımız ve vatandaşlarımız bize yardımcı oluyorlar. Burada hem sel olayını ortadan kaldıracağız, aynı zamanda üzerini yaya yolu yapacağız. Bölücek'te bir diğer çalışmamız da hayırseverimiz Kadir Kameroğlu (Allah onu nur içerisinde yatırsın) bir okul yaptı. Öğrenciler yaya yolu konusunda sıkıntı yaşıyordu. 2 kilometre uzunluğunda yaya kaldırımı çalışmasına başladık. Muhtarımız ve azalar ile vatandaşlarımız yerlerinden feragat etmek suretiyle bizim önümüzü açtılar. 2 kilometre yaya yolunun 700 metresi şu anda bitmiş vaziyette. Tamamlandığında öğrencilerimiz rahat bir şekilde okullarına gidip gelebilecekler. Bölücek halkımıza şimdiden hayırlı olsun."

Kdz. Ereğli Belediyesi Bölücek’te çalışmalarını sürdürüyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Bölücek’te çalışmalarını sürdürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber