Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 16:53 Yorum: 0

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde açığa alınan 5 kişi görevine döndü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası uygulanan OHAL kanunu kapsamında açığa alınan 16 memur ve işçiden 5'i görevine...

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde açığa alınan 5 kişi görevine döndü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası uygulanan OHAL kanunu kapsamında açığa alınan 16 memur ve işçiden 5'i görevine geri iade edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası OHAL kanunu kapsamında aralarında memur, işçi ve hizmet alımı personelinin de bulunduğu 16 kişi FETÖ bağlantısı olduğu şüphesi ile açığa alınmıştı. Kdz. Ereğli Belediyesi açığa alınan personel hakkında soruşturma yürütmek üzere belediye bünyesinde aralarında hukukçularında bulunduğu 4 kişilik bir komisyon kurdu. Komisyon tarafından savunmaları alınan 16 personelden örgütle bağlantısı olmadığı anlaşılan memurlardan T.Ö., S.A., Y.E.İ., R.O. ve R.Y. görevlerine tekrar iade edildi. Kendilerine tebligat yapılan 5 memur 3'ü görevine başlarken, diğer iki memur ise bayram sonrası göreve başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber