Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Eylül 2016 - 18:28 Yorum: 0

Kdz. Ereğli’de protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Kdz. Ereğli’de protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Programa siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi.

Programa katılan siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların bayramlarını tebrik eden Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kurban Bayramlarında paylaşmanın ve dostluğun üst noktaya çıktığını söyledi. Madenoğlu konuşmasında "Bugün müstesna günlerden birini yaşıyoruz. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin dostluğun doruk noktasına çıktığı zirve yaptığı bir Kurban Bayramı'ndayız. Gerçekten Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve diğer milli bayramlarımız, bizleri birbirine yaklaştıran aramızdaki dostlukları pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran ve gerçekten mutlu olmamızı sağlayan günlerdir. Yüce Mevla sadece ilçemizde değil, bütün Türkiye'mizde ve bütün dünya da huzur ve mutluluğun daim olduğu ve kötü günlerin ortadan kalktığı dünyanın her köşesinde barışın ve hukukun egemen olduğu insanların birbirine saygısının egemen olduğu bir dünyayı ortaya koysun" temennisinde bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize ise acil şifalar dileyen Madenoğlu, bu tür hain girişimlerin ülkemizde bir daha yaşanmamasını diledi.

Bayramlaşma Programına Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Özgür Kildilli, Belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Sahil Güvenlik 301 Botu Komutanı Deniz Yüzbaşı Gökhan Akgün, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, AK Parti 22 ve 23. Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Zonguldak 24. Dönem Milletvekili Ercan Candan, Belediye Meclis Üyeleri, daire Müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ederek burada kalan yaşlılarla bayramlaştı.

Kdz. Ereğli’de protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Kdz. Ereğli’de protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Kdz. Ereğli’de protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Kdz. Ereğli’de protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber