Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

Keban Belediyesi çöp konteyneri aldı

ELAZIĞ (AA) - Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp konteyneri aldıklarını bildirdi.Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinde...

Keban Belediyesi çöp konteyneri aldı

ELAZIĞ (AA) - Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp konteyneri aldıklarını bildirdi.

Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bakanlıktan tamamı hibe olmak üzere 148 adet çöp konteyneri aldıklarını belirtti.

Belediye olarak halka en iyi hizmeti verebilmek adına önlerine gelen en küçük fırsatı değerlendirmeye ve yeni fırsatlar oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Atlı, şöyle konuştu:

"Belediyemizin Çevre ve Temizlik Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan tamamı hibe olmak üzere toplam 50 bin lira değerinde 400 litrelik sıcak daldırmalı çöp konteynerlerini teslim aldık. Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'ye çok teşekkür ederiz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber