Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Keban'da Kuran-ı Kerim ziyafeti

ELAZIĞ (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Keban ilçesinde hafızlar Kuran-ı Kerim tilaveti sundu.Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme...

Keban'da Kuran-ı Kerim ziyafeti

ELAZIĞ (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Keban ilçesinde hafızlar Kuran-ı Kerim tilaveti sundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı tarafından Elazığ'da organize edilen ve 13 Mart'a kadar sürecek etkinliğin ilçe programları başladı.

Keban'daki tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi'nde dünyaca ünlü hafızlarca Kuran-ı Kerim tilavetinin yapıldığı programa Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman Şahin, Elazığ Müftüsü Peyami Güngör, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Müftüsü Abdulhamid Pehlivan ve Kebanlı vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber