Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Keçeli baykuş doğaya bırakıldı

ŞIRNAK (AA) - Cizre ilçesinde bulunan Keçeli baykuş, doğal yaşamına bırakılmak üzere Şırnak Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlilerince doğaya bırakıldı.Cizre Çavuş Köyü Ortaokulunun...

Keçeli baykuş doğaya bırakıldı

ŞIRNAK (AA) - Cizre ilçesinde bulunan Keçeli baykuş, doğal yaşamına bırakılmak üzere Şırnak Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlilerince doğaya bırakıldı.

Cizre Çavuş Köyü Ortaokulunun laboratuvar sınıfına giren keçeli baykuş, daha sonra Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Şırnak'a getirilen ve sağlık kontrolünden geçirilen keçeli baykuş bugün görevlilerin nezaretinde doğaya bırakıldı.

Orman ve Su İşleri İl Müdürü Orhan Kalay, kendilerine teslim edilmesinin ardından baykuşu ait olduğu yaşam alınına daha iyi adapte olabilmesi için bulunduğu yere yakın olan Cizre ilçesi yakınlarında doğaya bıraktıklarını söyledi.

Kalay, yaban hayatı ve canlılarına vatandaşlardan duyarlı olmalarını istediklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber