Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Şubat 2022 - 17:28 Yorum: 0

Keçiören Belediye Başkanı Altınok motivasyon seminerinde gençlerle buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, YKS-LGS Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri'nde öğrencilerle buluştu.

Keçiören Belediye Başkanı Altınok motivasyon seminerinde gençlerle buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, YKS-LGS Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri'nde öğrencilerle buluştu.

Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi tarafından düzenlenen YKS-LGS Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri'nde öğrencilerle buluşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Ülkemizin yarınları ve umudusunuz. Ülkemizi siz yöneteceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişirseniz ülkemizin geleceği o kadar parlak olur. Hayat tecrübemizden yola çıkarak başarının ya da başarısızlığın nedenlerini iyi görmemiz gerekiyor. Sizler için dereceye girmek önemli, bu bakımdan başarının püf noktalarını kovalamalısınız" dedi.

Başkan Altınok, gençlere zaman yönetimi konusunda da uyarılarda bulunarak şunları söyledi:

"Hayatınızda da bir yol ayrımımdasınız. Avantaj ve dezavantajlarınız var. İnternette zaman geçirme ve telefon görüşmesi yapma konusunda Türkiye birinci. Sosyal medya kullanın ama zamanınızın tamamını ona ayırmayın. Bu zamanlar geleceğimizden çaldığınız ve bir daha temin edemeyeceğiniz, geri getiremeyeceğiniz zamanlardır. Çalışmadan, yorulmadan, terlemeden başarılı olunmaz. "İnsanların en hayırlısı insanlığa hizmet edendir" buyuruyor Sevgili Peygamber Efendimiz. Sizler de devletimize ve ailenize karşı hayırlı bireyler olarak inşallah geleceğe yürüyeceksiniz."

Türkiye'nin dünyanın en güzel ülkesi olduğunu da söyleyen Altınok, "Bu devlet dolarla ya da avro ile alınmadı. Nice kahramanların, yiğitlerin mücadeleleri var. Dünyanın en güzel coğrafyasında, dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Bu cennet vatanı bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yiğitlerimizi, kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Onlara layık olmak için başarılı olmak zorundayız. Bizler de sizlerin başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz."

Altınok, konuşmasının sonunda semineri veren Uzman Psikolojik Danışman Hakan Metan'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber