Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Keçiören Belediyesi çöp sızıntılarına baypas yapıyor

'Evimiz Keçiören" ilkesiyle hareket eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çöp bırakma noktalarında istenmeyen sızıntıların oluşmasını önlemek...

Keçiören Belediyesi çöp sızıntılarına baypas yapıyor

'Evimiz Keçiören" ilkesiyle hareket eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çöp bırakma noktalarında istenmeyen sızıntıların oluşmasını önlemek amacıyla cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkattırıyor.

900 bini aşan nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören'de temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Baypas Temizlik Ekibi, özellikle çöp bırakma noktalarında yoğunlaşan kirliliğe anında müdahale ediyor. Yıkama tankerleri ve süpürge araçlarıyla 7 gün 24 saat görev yapan temizlik ekibi, cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkayarak temizlerken çöp bırakma noktalarını da kötü kokulardan arındırmış oluyor.

Temizliği imanın parçası olarak kabul ettiklerini vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluğumuz var. Evimiz Keçiören diyoruz ve evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz. Temizlik ekiplerimiz, vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarda gönül rahatlığıyla, huzurla gezebilmesi için her türlü önlemi alıyor. Keçiören'in cadde ve sokaklarından ibadethanelerine kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve bu sayede ortaya tertemiz bir Keçiören çıkıyor" dedi.

Keçiören Belediyesi çöp sızıntılarına baypas yapıyor

Keçiören Belediyesi çöp sızıntılarına baypas yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber