Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Eylül 2016 - 12:33 Yorum: 0

Keçiören Belediyesi daha iyi hizmet için araç filosunu genişletti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Keçiören'e daha iyi hizmet verebilmek için araç...

Keçiören Belediyesi daha iyi hizmet için araç filosunu genişletti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Keçiören'e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdi.

Hizmet kalitesini artırmayı ilke edinen Keçiören Belediyesi, araç filosuna eklediği 18 adet son model araç ile standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Araç filosuna son olarak 3 adet kasalı pikap transit, 1 adet asfalt silindiri, 2 adet JCB cisibi, 2 adet joistik greyder, 1 adet escauatör, 7 adet kırk ayak kamyon, 1 adet teker kamyon ve 1 adet ufak kamyon aracı eklendi.

Alınan araçları yerinde inceleyip bilgi alan Başkan Ak, yeni araçların bütün Keçiörenlilere hayırlı olmasını dileyerek, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Keçiören'e daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendiriyoruz. Keçiören Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut makine parkımıza dahil edilen iş makinelerimizin ve diğer hizmet araçlarımızın belediyemize ve Keçiörenli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber