Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mart 2017 - 11:43 Yorum: 0

Keçiören Belediyesi dünyadan "evetlere" şahitlik etti

Dünyanın 49 farklı ülkesinden gelen çiftler, dünya evine girmek için Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğunu tercih etti.

Keçiören Belediyesi dünyadan 'evetlere' şahitlik etti

Dünyanın 49 farklı ülkesinden gelen çiftler, dünya evine girmek için Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğunu tercih etti.

Keçiören'de evlenen yabancı uyruklular arasında ilk sırayı Suriyeli çiftler alırken, Suriye'yi İran ve Azerbaycan takip etti. Honduras, Vietnam, Belarus, Hollanda, Filipinler, Somali, ABD, Nijerya, Norveç gibi ülkelerden birçok çift de Keçiören Belediyesinde kendi dillerinde ve Türkçe "evet" dediler. Evlenme merasimi esnasında kendi geleneklerini uygulayan çiftler, ilginç görüntülere imza attı.

"Hayırlı işe niyet ettiniz mi acele edin" düsturundan yola çıkan Keçiören Belediyesi, hızıyla da parmak ısırtıyor. Otomasyon sistemine geçen belediye, yarım saat içinde çiftlerin başvurusunu alıp, nikahını kıydıktan sonra nüfusa tescilini yaptıran tek belediye olarak öncü misyonunu sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber