Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Yerel 21 Şubat 2017 - 09:58 Yorum: 0

Keçiören Belediyesi kadınlara ön muhasebe eğitimi verecek

Keçiören Belediyesi, Keçiörenli 120 kadına 5 ay boyunca ön muhasebe eğitimi vererek, onları iş sahibi yapmayı amaçlayan Avrupa Birliği (AB) projesinin...

Keçiören Belediyesi kadınlara ön muhasebe eğitimi verecek

Keçiören Belediyesi, Keçiörenli 120 kadına 5 ay boyunca ön muhasebe eğitimi vererek, onları iş sahibi yapmayı amaçlayan Avrupa Birliği (AB) projesinin startını verdi.

"Muhasebe Eğitimleri Sayesinde Kadınların İstihdam Edilebilirliklerinin Artırılması" adlı projeyi Keçiören Belediyesi, Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile ortaklaşa yürütecek. Projenin tanıtımı için Estergon Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekli programa ön muhasebe eğitimi almak için başvuruda bulunmak isteyen çok sayıda kadın da katıldı. Eşinden ayrılmış ya da eşini kaybetmiş, çocuğu ya da çocukları olan kadınları hedef alan proje, dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ile istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesini, mağdur durumdaki bu kadınların iş hayatına atılmasını amaçlıyor.

Başvurular 27 Şubat'ta başlıyor

Proje kapsamında ayrıca 480 kadına kamu kuruluşlarının sağladığı hizmetler konusunda bilgilendirme eğitimi verilecek. Keçiören Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Danışma Merkezi'nde verilecek eğitim sayesinde katılımcılar, kamu kuruluşlarından hangi hizmetleri nasıl alabilecekleri konusunda bilgi sahibi olacaklar. Projeye dahil olan ve toplamda 600'ü bulan katılımcıların ailelerine, yakın akrabalarına ve yakın arkadaşlarına yönelik öfke yönetimi, etkili iletişim, kuşak çatışmaları ve çözüm yolları ile ilgili seminerler de verilecek. Ön muhasebe eğitimi almak isteyen kadınlar 27 Şubat ve 17 Mart tarihleri arasında Keçiören Tepebaşı'ndaki KEÇMEK merkezine başvuru yapabilecekler. Başvurular alındıktan sonra yapılacak puanlamaya göre adaylar mülakata davet edilecek ve seçim komisyonunun gerçekleştireceği mülakatlar sonrasında asıl ve yedek katılımcılar belirlenecek. Eğitim faaliyeti mayıs ayı başında KEÇMEK binasında başlayacak ve eğitim sonunda sertifika verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber