Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:58 Yorum: 0

Keçiören Belediyesi öğrenciler için burs etkinliğine ev sahipliği yaptı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sürdürülebilir Gelecek Derneği'nin üniversite öğrencilerine aylık burs verebilmek için düzenlediği etkinliğe...

Keçiören Belediyesi öğrenciler için burs etkinliğine ev sahipliği yaptı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sürdürülebilir Gelecek Derneği'nin üniversite öğrencilerine aylık burs verebilmek için düzenlediği etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Estergon Kalesi Ören Köşk'te düzenlenen kahvaltılı programın davetiyelerinden elde edilen gelirle 27 üniversite öğrencisine okulların açık olduğu her ay 200 TL burs verilecek. Programa katılan Keçiören Belediye Başkanı Ak ve eşi Hatice Ak da, çok sayıda davetiye alarak üniversite öğrencilerine destek oldu. Etkinliğe ayrıca 15 Temmuz şehitleri ve gazilerinin yakınları, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan'ın eşi Semra Alparslan, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın eşi Gülseren Ala, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen'in eşi Reyhan İsen, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve Sürdürülebilir Gelecek Derneği Başkanı Eda Müftüoğlu da katıldı.

Sürdürülebilir gelecek konusunun önemine dikkat çeken Ak, güzel ve hayırlı hizmetleri gerçekleştiren dernek yöneticilerini tebrik ederek, "Gençlerimizin nesil ve insan yetiştirmek ile ilgili güzel hayalleri var. Ömür hızla tükeniyor. Bir bakmışız ömür hızla bitmiş. Geçmişte neler yaptık diye dönüp arkamıza baktığımızda "İyi ki ben bu işi yapmışım" dedirten hizmetler yapmalıyız. İyi insan yetiştirmek her şeye değiyor. Böyle güzel dernekleri desteklemek bizlerin de vazifesidir" diye konuştu.

Şehirlerde kalabalık nüfus içerisinde yaşandığını ancak buna rağmen yalnız yaşayan insanların da olduğunu belirten Ak, "Şehirlerde yaşayan insanlarımız birbirlerine sahip çıkmalıdır. Komşusunun hangi şartlar içerisinde yaşadığını bilmelidir. Dinimiz gereği komşumuzdan sorumluyuz. Beraber olabilmek, birlikte olabilmek önemlidir" ifadesini kullandı.

Şehit isimleri parklara verilecek

15 Temmuz gecesi milletin kahramanlık destanı yazarak kendi seçtiği milli iradeye sahip çıktığını hatırlatan Ak, şunları kaydetti:

"16-17 yaşındaki gencecik çocuklarımız sokağa çıkarak, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıktı. 15 Temmuz demokrasimize vurulan kara bir lekedir, ama aynı zamanda halkımızın yazdığı büyük bir destandır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Tedavisi halen devam eden gazilerimize acil şifalar diliyorum. Keçiören Belediyesi olarak şehitlerimizin her birisinin ismini bir parka veriyoruz. Yine ayrıca Şehitler Anıtımızı yapıyoruz. O gece biz 11 kilometre yürüdük. Önce Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'ne sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yürüdük. O günü unutmadığımızı göstermek için bu yürüyüşümüzü her sene gerçekleştireceğiz."

Alparslan ise, derneğin düzenlediği bu hayırlı işin neticesinde 27 çocuğa aylık 200 TL burs sağlandığına işaret ederek, "Dağıtmış olduğumuz davetiyelerimizin her kuruşunu çocuklarımıza veriyoruz. Bizlere destek olan Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Programda 15 Temmuz şehidi Cuma Dağ'ın kayınvalidesi Fatma Çınar 15 Temmuz gecesinde yazılan kahramanlık destanı ile ilgili şiirler okurken, Dernek Başkanı Eda Müftüoğlu ve Alparslan da desteğinden ötürü Ak'a plaket takdim etti.?

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber