Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Türkiye 27 Ekim 2018 - 10:13 Yorum: 0

Keçiören zirveyi bırakmıyor

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz...

Keçiören zirveyi bırakmıyor

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı. Yaz aylarında Keçiören'de 5 bin 559 konut satıldı.

TÜİK verilerine göre Keçiören, bahar aylarındaki konut satışında şampiyon olarak yine bir başarıya imza attı. Keçiören'de Haziran'da 1 bin 960, Temmuz'da 2 bin 62, Ağustos'ta da bin 537 konut satıldı. Keçiören'i sırasıyla Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut takip etti. Çankaya'da 3 ayda, toplam 4 bin 952, Mamak'ta 4 bin 773, Yenimahalle'de 3 bin 787 ve Etimesgut'ta ise 3 bin 129 adet konut satıldı.

Eylül ayında da konut satışlarında zirve yine Keçiören'in oldu. Keçiören'de sonbaharın ilk ayında 1 bin 843 konut satılırken, onu sırasıyla Mamak, Çankaya, Yenimahalle takip etti.

"Keçiören güvenli, huzurlu bir yer"

Sosyal alan yatırımları, kişi başına düşen yeşil alan miktarının 2.2 metrekareden 7 metrekareye çıkması, okul, ulaşım ve sağlık alanındaki yatırımlar ve gönül belediyeciliğinin ön plana çıkmasının bunda etkili olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göreve geldiğimiz 2009 yılında belediyenin tüm imkanları kent girişine harcanmıştı. Biz ise tüm Keçiören'i bir bütün olarak ele aldık ve yatırımlarımızı ilçenin geneline yaydık. Bu da Keçiören'in tamamında topyekün bir kalkınma getirdi. Tek mahallenin değil, tüm Keçiören'in belediyesi olduk. Hem gayrimenkul yatırımı hem de Ankara'da insanların yaşamak için Keçiören'i tercih etmesi bizleri oldukça sevindiriyor. Çünkü bir belediyenin en önemli görevlerinden birisi yaptığı çalışmalarla bölgesini kalkındırmak, değerli hale getirmektir. Keçiören'in giderek tercihlerde ilk sıraya yerleşmesi, şehircilik anlayışımızın doğru olduğunun da göstergesi. Keçiören güvenli, huzurlu bir yer. Ayrıca, Keçiören'de lüks konutlar da yapılıyor, insanların hayat standartları yükseldi, bu konutlara da oldukça talep var" dedi.

Ak, Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Taha Akgül Spor Salonu, Kartaltepe Kent Ormanı, Abdurrahim Karakoç Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi gibi prestijli yatırımların yanı sıra Ovakent Projesi, Hacıkadın Kentsel Dönüşüm çalışmalarının başlamasının da konut satışına yansıdığını belirtti.

Keçiören zirveyi bırakmıyor

Keçiören zirveyi bırakmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber