Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 25 Şubat 2022 - 09:53 Yorum: 0

Keçiören’de Azerin rüzgarı esti

Keçiören Belediyesi, "Çırpınırdı Karadeniz" türküsü ile tanınan ünlü sanatçı Azerin'i Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde konuk etti.

Keçiören’de Azerin rüzgarı esti

Keçiören Belediyesi, "Çırpınırdı Karadeniz" türküsü ile tanınan ünlü sanatçı Azerin'i Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde konuk etti.

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Türk Dünyası Müzik Topluluğu organizasyonuyla düzenlenen Türk Dünyası Azerin Konseri, Keçiörenlilere eşsiz bir gece yaşattı. İlçedeki Neşet Ertaş Kültür ve Gösteri Merkezi'nde birbirinden güzel eserler seslendiren usta sanatçı Azerin'e vatandaşlar da eşlik etti.

Konserde salondaki müzikseverlere hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Türk Dünyası Müzik Topluluğu Konserimizde baş solistimiz Azerin ve Türk Sanat Müziği sanatçımız Elif Güreşçi ile gönül pasımızı silen bir akşam yaşadık. Keçiören'de Türk dünyası rüzgarı esti, sözler gönüllere dokundu. Bu güzel akşam için Türk dünyasının güçlü sesi Azerin ve Türk Sanat Müziği sanatçımız Elif Güreşçi'ye teşekkür ediyorum. Çok şükür hayallerimiz gerçek oldu, bugün Karabağ'da Türk bayrağımız ve Azerbaycan bayrağımız yan yana dalgalanıyor. Rabbim tüm Türk devletlerimizin bağımsızlığını, birliğini, beraberliğini kıyamete kadar daim eylesin. Bu cennet vatanı bize bırakan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber