Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 11:43 Yorum: 0

Keçiören’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Keçiören’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Yediden yetmişe tüm Keçiörenlilerin ve belediye personelinin Kurban Bayramını kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bayramlardaki hoşgörünün, birlik ve beraberliğin daimi olması temennisinde bulundu.

Keçiörenliler, Keçiören Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene yediden yetmişe yüzlerce Keçiörenli katıldı. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bayramlarda dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığını belirtti. Dünyadaki sıkıntıların sona ermesi ve herkesin bayramı bayram tadında yaşaması temennisinde bulunan Ak, "Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören'de de güngörmüşüyle, genciyle, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle Kurban Bayramı'nı kutluyoruz" dedi. Türkiye ve dünyadaki tüm sıkıntıların bir an önce bitmesi ve bütün Müslümanların huzur içerisinde yaşaması dileğinde bulunan Ak," İslam Alemi'nin ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice bayramlar geçirmelerini diliyorum. Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Keçiören’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Keçiören’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber