Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Ağustos 2022 - 10:28 Yorum: 0

Kedisini bulana 10 bin TL ödül verecek

Bursa'da 6 yıldır gözü gibi baktığı kedisi kaybolan kadın, bulana 10 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Kedisini bulana 10 bin TL ödül verecek

Bursa'da 6 yıldır gözü gibi baktığı kedisi kaybolan kadın, bulana 10 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi'nde gayrimenkul sektörüyle uğraşan Sevcan İlici'nin kedisi, evinin bahçesinde oynarken kayboldu. 6 yaşındaki kedisini her yerde arayan İlici, kediyi bulamadı. Evladı kadar sevdiği kedisini bulana 10 bin TL ödül vaat eden hayvansever her yerde kedisini arıyor.

Sevcan İlici, "Kızım yerine koyduğum kedim 1 hafta önce evimizin bahçesinden kayboldu. Her yerde arıyorum. Kedim Altınşehir Mahallesi 217 sokakta kayboldu. Buralarda yaşayan vatandaşların daha duyarlı olmasını rica ediyorum. Kedimi bulmak için sokak sokak gezildi. Her yerde arıyorum. Kedim çok uysal bir kedi, birisi sevmek istese boynunu uzatıp kendini sevdirir, koyu gri renkte, ismine çok duyarlı. "Şans gel kızım" dendiğinde anında koşarak gelebilen bir kedi. Kedim dişi ve kısırlaştırma işlemi yapılmıştır. Kedimin cinsi scottish fold, bulanların haber vermesini rica ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber