Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Haziran 2021 - 20:43 Yorum: 0

KEFEK Başkanı Aksal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği ‘Kadına Şiddet’ toplantısına katıldı

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne milletvekili Fatma Aksal, "Cumhurbaşkanımız kadına şiddetin önlenmesi için hükümetimizce...

KEFEK Başkanı Aksal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği ‘Kadına Şiddet’ toplantısına katıldı

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne milletvekili Fatma Aksal, "Cumhurbaşkanımız kadına şiddetin önlenmesi için hükümetimizce ne denli hassas politikalar izlendiğini, bizzat kendilerinin konuya verdiği ehemmiyeti bir kez daha gözler önüne serdi" dedi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve basına kapalı gerçekleştirilen Kadına Karşı Şiddetle Mücadele istişare toplantısına katıldı. Aksal, AK Parti hükümeti boyunca kadına, sosyal, siyasal ve kültürel anlamda verilen değerin inkar edilemez olduğunu vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımız kadına şiddetin önlenmesi için hükümetimizce ne denli hassas politikalar izlendiğini, bizzat kendilerinin konuya verdiği ehemmiyeti bir kez daha gözler önüne serdi" diye konuştu.

Külliye'de gerçekleşen toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, milletvekilleri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber