Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Mart 2015 - 09:48 Yorum: 0

Kelkit'te "keklik" üretim tesisi kurulacak

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde doğayı ve yaban hayatını desteklemek amacıyla keklik üretim merkezi kurulacağı belirtildi.Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile Gümüşhane...

Kelkit'te 'keklik' üretim tesisi kurulacak

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde doğayı ve yaban hayatını desteklemek amacıyla keklik üretim merkezi kurulacağı belirtildi.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile Gümüşhane Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İlbeyi Aydın, üretim tesisi kurulması planlanan alanda incelemede bulundu.

Aydın, burada yaptığı açıklamada, istasyonunun yıllık kapasitesinin 10 bin keklik üretimi olacağını belirterek, tesisin 70 dönümlük bir alana kurulmasının hedeflendiğini dile getirdi. 

Belediye Başkanı Yılmaz ise tesisin açılmasında ve tesisin devamlılığında belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, kurulacak tesisin doğal hayat için çok önemli olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber