Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 13:08 Yorum: 0

Kelkit'te "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" yürüyüşü

GÜMÜŞHANE (AA) - Kelkit Toplum Sağlığı Merkezince "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" sloganıyla yürüyüş düzenlendi.Yürüyüşe, Kaymakam Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkan...

Kelkit'te 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' yürüyüşü

GÜMÜŞHANE (AA) - Kelkit Toplum Sağlığı Merkezince "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe, Kaymakam Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkan Vekili Hasan Zengin, Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Hakan Kıymık, ilçe Müftüsü Selim Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem İlkay Mansuroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsamettin Meral, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kelkit Belediyesinden Kiptaş Kent Parkı'na kadar süren yürüyüşün ardından konuşan Kaymakam Gazel, sağlıklı toplum yetiştirmek için yapılması gerekenin yürüyüş olduğunu belirterek, "Yürüyüşü özendirmek gerekiyor. Bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmemiz halinde katılımın daha da artacağını tahmin ediyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve yaşlılarımıza yürüyüşün önemini anlatmamız gerekiyor" dedi.

Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Kıymık ise yürüyüşün amacının farkındalık oluşturup alışkanlık yaratmak olduğunu ifade ederek, "Asıl amacımız obeziteye dikkat çekmek, fiziksel aktiviteyi özendirmektir. Bu amaçla her ayın son haftasında ilçemizin değişik yerleşim alanlarında yürüyüş yapıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber