Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 11 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Kellik enerjinizi düşürüyor

Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, kelliğin kişinin enerjisini düşürdüğünü söyledi.

Kellik enerjinizi düşürüyor

Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, kelliğin kişinin enerjisini düşürdüğünü söyledi.

Hairestetik Turkey Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Trafikte U dönüşünün anlamı yanlış başladığınız noktaya geri dönmektir. Başladığınız noktaya geri dönmek size yolunuzu çizmeyi ve yaşantınızı yeniden planlamayı sağlar. Yeni başlangıçlar sizi mutlu eder, enerjinizi pozitife çevirir. İşte kellik de sizin enerjinizi negatife iten en büyük etkenlerdendir. Sizi yaşlı gösterir, etrafınızdaki insanlar tarafından beğenilmemek korkusu ve özellikle de saçlı insanların yanında ezik duruma düşmek bazen psikolojinizi olumsuz etkileyebilir" diye konuştu.

Sönmez, "Keklikten saça dönüş yapıldığı andan itibaren artık enerjiniz pozitif, gözler sizin üzerinizde, beğenmeyenler beğenmeye, saç muhabbetlerinden kaçmamaya başlayacaksınız. Ve böylelikle hayatınız eskisinden daha da güzelleşmeye başlayacak. Hairestetik Turkey saç ekim merkezimize gelin bir günde kelliği saça dönüştürelim yada siz kel olarak hayatın zorlu yollarında geri dönmek için kavşak aramaya devam edin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber