Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

"Keltepe Kayak Tesisi" Projesi

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, "Keltepe Kayak Merkezi" Projesi'nin ihale edildiğini bildirdi. Kahveci, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Mart'ta gerçekleştirilen ihalenin...

'Keltepe Kayak Tesisi' Projesi

KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, "Keltepe Kayak Merkezi" Projesi'nin ihale edildiğini bildirdi. 

Kahveci, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Mart'ta gerçekleştirilen ihalenin onaylandığını belirtti. 

Uzun zamandır özlemi kurulan bir hayalin, daha gerçek olduğunu ifade eden Kahveci, şunları kaydetti:

"Uzun uğraşlarımız neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Keltepe Kayak Merkezi Projesi'ni 2015 yılı yatırım programına aldı. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan merkezin ihalesi 13 milyon lira olarak gerçekleşti. Modern bir yer olacak. 900 metre ve 958 metre uzunluğunda telesiyej sistemi olacak. Bin 905 kişi kapasitesi var bu sistemin. Günübirlik konaklama tesisleri de olacak. Yakın iller de yaşayan vatandaşlarımız, bu hizmetten faydalanacak. Karabük için hayırlı ve uğurlu olsun."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber